Usklađivanje energetskog sustava

Usklađivanje energetskog sustava je kao čaša vode koju pijete kada ste žedni na vrućem danu – osvježenje. Djelovanje isto kao i kod punog ili kratkog Reiki tretmana samo što je namijenjeno brzoj pomoći pri padu energije. Usklađivanje energetskog sustava ili balansiranje energetskih centara (čakri) je zapravo uspostavljanje skladnog protoka energije vašim energetskim sustavom.

Usklađivanje energetskog sustava je zapravo jedan dio punog ili kratkog Reiki tretmana. Kako bi takvi tretmani bili učinkoviti, energetski sustav je potrebno uskladiti, ali kada se radi samo usklađivanje ne ulazi se u dublje punjenje bića, već se samo uspostavlja protok kako bi se uklonile trenutne zapreke za skladno funkcioniranje. Ujedno pročišćava se aura od utjecaja iz vanjskog svijeta, gdje se mogu pokupiti energije koje nisi naše, ali susretima s njima dio ostane u našem energetskom tijelu.

Susretima s ljudima dolazi do razmjene energije i često niti sami ne primijetimo da se razmjena dogodila, već se jednostavno, iz nekog nepoznatog razloga, naše raspoloženje promijeni. U takvim situacijama dobro je napraviti usklađivanje te tada jednostavno opet budemo svoji.

Idealno jer se može napraviti u bilo kojem trenutku, gdje god se nalazili, a osjetite potrebu jer jedna od pogodnosti Reikija su i tretmani na daljinu.

 

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.