Kratki Reiki tretman

Kratki Reiki tretman ima isto djelovanje kao i puni Reiki tretman. Razlika je u trajanju gdje primatelj može primiti manju količinu energije. Stoga ovisno o potrebama pojedinca terapija se može prilagoditi.

Kratki Reiki tretmani imaju namjenu za brzo energiziranje i podršku onima koji već neko vrijeme rade na sebi, kada nije potrebno puno djelovanje kako bi se potaknula detoksikacija, već samo podržala. Možemo to jednostavno usporediti s kratkim drijemanjem, umjesto cjelonoćnog okrepljujućeg sna.

Kratki tretmani su iznimno korisni u situacijama kada se jednostavno želite opustiti nakon napornog dana, okrijepiti duh i tijelo ili umiriti se i skupiti energiju za neki bitan trenutak u životu kao što je poslovni sastanak, razgovor za posao, ispit te prije ili nakon bilo kakve stresne situacije u kojoj se možete naći.

U svakom slučaju prije kratkih Reiki tretmana svakako se preporučuje pristupiti punom tretmanu kako bi se pokrenula detoksikacija i stekli uvidi o vašim potrebama na najbolji mogući način za vas.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.