Puni Reiki tretman

Reiki je nježna energija visokih vibracija koja pomaže pri stresnim situacijama za opuštanje, pomaže za otpuštanje bolnih iskustava, tuge i iscjeljivanje svih životnih situacija, kao i podrška pri izlječenju svih vrsta bolest. Doprinosi boljoj kvaliteti života, a učinci su blagotvorni i podržava samorealizaciju i osobni razvoj.

U tom smislu najbolje učinke pruža puni Reiki tretman. Tijekom punog Reiki tretmana prolazimo osnovne položaje koji pune fizičko tijelo energijom i uspostavljaju protok životne energije (ki, chi). Bolesti imaju svoje metafizičke uzroke, a uzrok pojavljivanja bolesti (njihove manifestacije na fizičkoj razini) je nedostatak protoka energije na mjestima energetskih blokada, ili ustajale životne energije. Energija koja se ne kreće poprima negativan naboj te šteti na razinama uma, duha i tijela. Reiki tretmanom potiče se detoksikacija tijela, pokreće se ustajala energija te dovodi svježa životna energija na ta mjesta. Bolesti su posljednje manifestacije kroz koje ljudi uče o prirodi života, razvijaju se i rastu, a ujedno si i jedan način čišćenja. Stoga na sve to možemo djelovati i prije pojavljivanja samih bolesti te preventivno pročistiti tijelo i naučiti na ugodniji način, kako pristupiti životu na kvalitetniji način.

Iscjeljivanje na duhovnom, duševnom i tjelesnom polju je uzajamno, a često su utjecaji iscjeljenja povezani kako s našim, tako i s kolektivnim nesvjesnim, vezani za učenje o reinkarnaciji, ili s karmičkim dugovima iz prošlih života. Kroz osvještavanje sadržaja otpuštamo pojedine energije na širim razinama od fizičkih, a samim time dajemo si priliku da unaprijedimo vlastiti život.

Takvim pristupom Reiki tretman zapravo rješava uzroke pojavljivanja bilo kakvih tegoba u životu i životnim situacijama s kojima se susrećemo. Širenjem svijesti o istima imamo mogućnost napraviti promjenu na jednostavan i ugodan način, shvatiti zašto nam se pojedine situacije u životu ponavljaju te uz ljubav, suosjećanje pružiti podršku sami sebi te razviti snagu, samopoštovanje, pristupiti svojim kreativnim sposobnostima te inteligentnije pristupiti svim životnim izazovima.

Puni tretman je najbolja podrška koju možemo imati na životnom putu. Možemo ga usporediti s tuširanjem gdje osim tijela blagotvorni utjecaji osim tijela obuhvaćaju naše cjelokupno biće.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.