Najjednostavnija metoda prirodnog liječenja, holistički usmjerena na tijelo, um i duh

Univerzalnost Reikija omogućuje nam jednostavno osloboditi se tjelesne i psihičke napetosti, ojačati imunitet, poboljšati fizičko i mentalno zdravlje, potaknuti naše stvaralačke sposobnosti, ali i uspostaviti duhovnu ravnotežu te spoznati pravu prirodu života na Zemlji.

Reiki tretmani

Jedan od mnogobrojnih djelovanja Reikija je mogućnost iscjeljivanja. Iscjeljivanje je cjeloviti proces, a sastoji se iz duhovnih, duševnih i tjelesnih procesa usklađivanja, koji su svi u međusobnom djelovanju. Neki učinci Reiki tretmana, i međusobnog djelovanja, su:

- duboko opuštanje
- rastvaranje energetskih blokada
- oslobađanje od toksina
- dotok Životne energije
- podizanje frekvencije titraja

VIŠE O TRETMANIMA

Inicijacije u sustav Usui Reiki

Reiki inicijacija je duhovno usklađivanje koje povezuje iniciranog s višim nivoima svijesti i ujedno je beskrajan izvor blagotvorne energije.

Reiki djeluje, i to uvijek u smjeru cjelovitog ozdravljenja, u pravcu sklada i rasta. Ne možemo naučiti kanalizirati Reiki ako nismo inicirani. S Reikijem se moramo uskladiti. Samo učitelj Reikija može uspostaviti vezu s Izvorom, a prenošenje sposobnosti je posvećeni ritual kojim se proširuju i pročišćavaju postojeći kanali u svakoj osobi tako da kroz njih Univerzalna životna energija može slobodno protjecati.

VIŠE O INICIJACIJI

Radionice o razvoju duha, uma i tijela

U sklopu centra se provode radionice, osim uz Reiki, vezane za sve perspektive proširenja svijesti i poboljšanja kvalitete života, življenja u radosti i ljubavi, prema sebi i drugima. Sve što otvara um i daje novu perspektivu, bile teme i tehnike duhovne ili ne, dobrodošlo je.

Cilj je uspostaviti ugodnu atmosferu slobode i otvorenosti, kao i prostor za susret i druženje duša sa sličnim interesima.

VIŠE

Reiki je univerzalna energija visoke vibracije kojom uspostavljamo ravnotežu i poboljšavamo kvalitetu života

Na fizičkoj razini rast i plodnost, na duševnoj moć umjetničkog stvaranja, na intelektualnoj razini bogatstvo ideja i pronalazaka, a u području svijesti rast spoznaje.

Razumjevanje kroz komunikaciju

Razgovarajući o mnogim pitanjima često sami dođemo do rješenja. Stoga jedan dio susreta samnom je i razgovor. Bilo u sklopu terapije, učenja ili samo razmjene
perspektiva kroz koje možemo
produbiti vlastita shvaćanja.

Upoznajmo se

Pitanja sa kojima se susrećemo

Dosta je nezahvalno objašnjavati što je Reiki i kako djeluje, s obzirom na prirodu i inteligenciju koju energija ima. I sami praktikanti se kroz vlastita iskustva susreću novim i dubljim shvaćanjima kroz vlastiti razvoj. Osnove u svakom slučaju možemo objasniti, no najbolje je da sami iskusite i imate vlastite spoznaje.

Osnovna pitanja

Reiki i novac - razmjena energije

Pitanje novca veoma je često, kao i nerazumjevanje istog. Učenik ili klijent ne plaća Reiki, koji je svačije prirodno pravo, već se plaća vrijeme koje učitelj i terapeut ulaže u rad sa osobom.

O razmjeni energije

Susret sa stručnjakom

Kako se i sam bavim liječenjem, kroz usporedbu s vlastitim iskustvom stekao sam racionalnu sigurnost te sam se otvoreno prepustio terapiji, koja je bila korisna za mene na puno riječima teško opisivih nivoa, dala mi nove životne smjernice, slobodu i snagu u djelu života sa mnogo stresa i nesigurnosti. Zahvalan sam Vanji na vremenu i prisustvu, te na nemjerljivoj pomoći. Hvala Vanja :)

Luka, Dr. med.

Imate pitanja ili želite naučiti tretman? Slobodno se javite :)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.