Iscjeljivanje unutarnjeg djeteta

Unutarnje dijete je bitan dio naše osobnosti. Možemo reći da je ono naša ljudska bit, ono što mi kao ljudi zapravo jesmo, gdje svi naši ljudski potencijali cvjetaju. Kada nismo usklađeni sa unutarnjim djetetom nismo usklađeni sami sa sobom, i često se susrećemo s poteškoćama koje nam nemaju smisla ili nam nije jasno kako neke jednostavne životne izazove premašiti. Rad s unutarnjim djetetom je temelj za napredak i bilo kakav osobni razvoj.

Kako je dijete osnova nas samih, ako želimo dozrijeti u stvarnog muškarca ili ženu trebali bismo započeti s iscjeljivanjem unutarnjeg djeteta. Otpuštanje naših unutarnjih osjećaja povrijeđenosti, uskraćenosti, osvješćivanje i ljubazno prihvaćanje naših unutarnjih potreba, potreba našeg djeteta, zadaci su koje si moramo postaviti.

Često nam se događa da se zapetljamo u iste situacije koliko god napredovali i koliko god naš život bio kvalitetan. Rješenja tih situacija leži u potrebama unutarnjeg djeteta, nečemu što želi biti riješeno, oprošteno i pomireno. Kada svjesno ne komuniciramo s unutarnjim djetetom dolazimo u situacije koje će nam osvijestiti takve osjećaje ili obrasce koje nismo transformirali.

Unutarnje dijete je, gledano psihološki, naša podsvijest, a energetski je povezano s drugim i trećim energetskim centrom, našim emocionalnim i mentalnim tijelom. Jednostavno rečeno to smo mi kao malo dijete koje treba pažnju roditelja, a roditelji smo mi sami, odrasli ljudi.

Svi nosimo neke vrste frustracija, zbunjenosti, usamljenosti ili drugih emocija koje nismo razumjeli kada smo bili djeca i komunikacijom s tim dijelom nas možemo uspostaviti kvalitetan unutarnji odnos. Dijete može postati onakvo kakvo zapravo u nama živi zaigrano i snažno, kreativno, spontano, ljubazno, spremno da pomogne, a time otpuštamo ono što nas kao odrasle ljude priječi da živimo ispunjenim i kvalitetnim životom, vođeni istim vrlinama. U konačnici razvijamo ljubav, u potpunosti prihvaćamo sami sebe i stvaramo povjerenje i sigurnost kao temelj puta integracije u odraslu osobu koje se realno očituju u našem životu.

 


Preporučena donacija je 100 kn, a radionica traje do 2 sata.

Radionica je usmjerena tako da se nakon sudjelovanja na radionici rad može samostalno nastaviti, popraćena je materijalima potrebnim za bolje razumijevanje unutarnjih principa te kvalitetan napredak u životu.

Po potrebi nakon radionice možemo se susresti na individualnim konzultacijama kako bi produbili osobni unutarnji kontakt u sigurnom okruženju prilagođenom svakoj osobi i njenim potrebama.

Voditelj radionice: Vanja Andrić

 

 

Prijave za radionicu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.