Reiki i balansiranje energetskog tijela

Najjednostavniji način da iskusite toplinu i mogućnosti Reikija, njegovu nježnost i snagu je da ga osjetite. Bez osobnog iskustva, mnogo toga ostaje na priči, objašnjavanju i vjerovanju, a u duhovnom razvoju osobno iskustvo je ključno. Svatko shvaća doživljaje na svoj način i bitno je napraviti taj korak. Iskustvo Reikija je kao malo prosvjetljenje, gdje na ugodan i jednostavan način, možemo iskusiti dubinu o kojoj svi pričaju. Pa barem i na trenutak, sasvim je dovoljno!

Reiki radionica namijenjena je upravo tomu. Kratko upoznavanje s energijom koje nam omogućuje da se otvorimo mogućnostima o kojim smo do sada možda samo razmišljali, iskusili na neki drugi način pa želimo otvoriti i novu perspektivu, ili smo jednostavno smetnuli s uma kakve to mogućnosti imamo i dobro bi nam došlo podsjetiti se. Bilo koji razlog koji imate za iskustvo pozdravljamo.

Proći ćemo osnove, koje dobrobiti donosi, upoznati se s našim energetskim tijelom, osjetiti Reiki kroz kratku zajedničku meditaciju te svakome kratko izbalansirati energetsko tijelo kako bi otišli svojim putem obnovljeni i energizirani.

Svakome tko ima kakvih pitanja možemo odgovoriti pred grupom ili individualno, ovisno o otvorenosti i prema osobnim potrebama.

Vidimo se 🙂

Cijena radionice je 70 kn, a radionica će trajati 2 sata. Kako bi se svakome lakše i kvalitetnije posvetio broj osoba je ograničen na najviše 10 ljudi.

Po potrebi nakon radionice možemo se susresti na individualnim konzultacijama kako bi porazgovarali u sigurnom okruženju prilagođenom svakoj osobi i njenim potrebama.

Voditelj radionice: Vanja Andrić

 

Prijave na radionicu

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.