CentarSensei je mjesto za duhovno obrazovanje, osobni razvoj i iscjeljivanje.

Cilj rada je povezati sve spoznaje i prenijeti iskustvo te različite perspektive koje će omogućiti osobni razvoj i pozitivni život svima koji žele ući u dubinu vlastitog Bića, spoznati Istinu i svoj vlastiti put, neovisno o sustavu kroz koji će do samog iskustva i spoznaje doći. Jer u konačnici sve je Jedno.

Reiki je najjednostavnija metoda prirodnog liječenja, holistički usmjerena na tijelo, um i duh, a radi se univerzalnoj energiji visoke vibracije kojom uspostavljamo ravnotežu i poboljšavamo kvalitetu života. To će ujedno biti temeljni sustav kroz koji će se prenositi učenje i razvijati zajednica koja će djelovati u sklopu Centra Sensei, a podržani su svi sustavi za samoaktualizaciju.

Voditelj

Vanja Andric, mag. ing. traff
Samostalni Reiki majstor učitelj

Cilj moga rada kroz terapije, učenje i radionice je ohrabriti ljude da istražuju izvan osjetilno, situacije i događaje van kontrole uma, da odgovore potraže u drugim perspektivama i drugim doživljajima unutarnjeg i vanjskog svijeta.

VIŠE

Tin

Moji susreti sa Vanjom su bili jako dobri. Umirujuća atmosfera, na kojoj se sinkronizira sa mojom vibracijom, popraćena je sa istinskim suosjećanjem prema meni. Njegova intuicija omogućuje mu duboku povezanost i komunikaciju sa sugovornikom što mi je bilo veoma korisno.

Puni Reiki tretman

Tretman u trajanju 60 minuta pogodan za dubinsko opuštanje tijela i uma, uklanjanje posljedica stresa ili kao podrška klasičnoj medicini kod liječenja bolesti.

Kratki Reiki tretman

Tretman u trajanju 30 minuta pogodan za otpuštanje dnevnih emotivnih i psihičkih disbalansa, usklađivanje, revitalizaciju i podizanje razine životne energije.

Usklađivanje energetskog sustava

Tretman u trajanju od 15 minuta pogodan za čišćenje aure, balansiranje energetskih centara i usklađivanje tijeka životne energije.

Inicijacije u sustav Usui Reiki

Seminari svih stupnjeva i vodstvo kroz sustav tradicionalnog Usui Reikija, koji je jednostavan način za duhovni razvoj, osobni rast i kreiranje pozitivnog života te edukacija za terapeute i učitelje.

Ja se ne bavim proricanjem, nisam gatara, ne proričem ljudima sudbinu i nisam izumitelj. Ja otkrivam. Ja sam otkrivač principa koji postoje. Najprije je bila energija, potom mаterijа. Moj mozak je samo prijamnik. U svemiru postoji neka jezgra iz koga mi crpimo znanje, snagu, inspiraciju. Nisam prodro u tajne te jezgre, ali znam da ona postoji.

Nikola Tesla

Imate pitanja ili se želite naručiti tretman? Slobodno se javite :)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.