Uživajmo u životu

Vremena se mijenjaju. Svijet energije je jako živahan i u stalnoj promjeni, često izvan shvaćanja uma i fizičke realnosti utjecaja i događanja na području viših dimenzija, astralne ravni i duhovne energije. Promjena koja traje već dvadesetak godina uhvatila je zamah i ubrzala se. Stari načini više neće funkcionirati na najbolji načini i tko god ne bude spreman prihvatiti promjenu suočit će se s određenim poteškoćama. Vraća se istinska energija, ljubavi i zahvalnosti, predanosti samome sebi na dubljim razinama i u skladu s vlastitom prirodom božanskoga u nama. Sila koja će vladati više neće biti moć, već ljubav.

Prelazak iz stanja moći u stanje Ljubavi zahtjeva suočavanje s vlastitim bićem, tami u njemu, s vlastitom sjenom, potisnutim strahovima i bijesom koji su duboko programirani u kolektivnom nesvjesnom i društveno-socijalnim okvirima načina na kojim živimo već duže vrijeme. Frekvencija života se diže na novu razinu. Neki bi rekli pomičemo se iz 3D ravni u 5D, u područje srca i ljubavi. Ne radi se promjeni koju ćemo vidjeti fizički, ali ćemo je itekako osjetiti, a manifestirat će se kroz povećanje oboljenja uzrokovanih mentalnim programima koje ne možemo napustiti, poneki težak događaj na osobnoj ili globalnoj razini uzrokovan nečime što ne možemo prihvatiti i dopustiti promjeni da sjedne na svoje mjesto. Jednostavno će biti potrebno pokrenuti čišćenje starih načina da bi se napravilo mjesto za nove, prirodnije načine, usklađene sa zakonima na kojim funkcionira Svemir. Realnost koju ćemo živjeti bit će uvjetovana našim shvaćanjima promjena i uvjerenjima kojima ćemo dopustiti da nas ograniče. Napuštanjem ograničenja i prihvaćanjem promjene bit će moguće osjetiti iskonsku radost koju svi u sebi nosimo, a koja je trenutno sakrivena iza slojeva neobrađenih emocija, mentalnih programa u koje smo se uljuljali i koje smo prihvatili kao načine na koje je potrebno živjeti kako bi opstali u današnjem svijetu. Na koji način će se netko vratiti svojoj vlastitoj prirodi sam bira, a ima ih mnogo.

Duhovne energije jačaju i bilo koja duhovna praksa polučit će rezultate – meditacija, joga, aromaterapija ili Reiki – nije bitno. Bitno je da se krene jednim od puteva koji vode k sebi i uskladi s tranzicijom koja je neizbježna. Odustajanje od teških vibracija kao što su strah, bijes i mržnja koje nosimo u sebi zbog bilo kakvih povreda, nanesene boli sebi i drugima, traže načine da se transformiraju u svjetlo, u ljubav. Osnovna poruka koju Svemir ima za nas je prihvatiti promjenu i kroz ljubav prema samome sebi, dati si podršku za promjenu, kako bi smanjili količinu patnje. Kako vlastitu tako i onih oko nas. Sve se događa s nekim razlogom, koji često u gledanju istih razloga ne vidimo jer je promatramo u malom rasponu vremena.

Vrijeme, koje je konstrukt koji ne postoji izvan fizičke realnosti, ograničavajući je faktor razumijevanja svega što smo živjeli od prvog utjelovljenja na Zemlji pa do danas. Nekada čista bića jednostavno su pali smo u zaborav, ispali iz raja, i zaboravili koliku snagu imamo, koliku količinu kreacije nosimo u sebi, gdje žudimo za slobodom duboko u sebi, a ostajemo zarobljeni okvirima onoga što je ego naučio za života na Zemlji. Ego je dio nas i sam po sebi nije problem. Problem je naša ustrajnost i zadržavanje psihičkih modela koje smo naučili i poprimili od drugih, a identificiramo ih sa samim sobom. Razvoj i transformacija, promjena psihičkih modela te usklađivanje i suradnja ega i duše je jedino mjesto na kojem ćemo pronaći radost, svrhu i osjećaj mira. To zahtjeva težak rad. Rad na samome sebi, puno prihvaćanja i shvaćanja načina koji nas nisu vodili na mjesta na koje želimo, a tu su oko nas cijelo ovo vrijeme. Na dohvat ruke, a tako daleko. Hvatamo se za tehnikalije, učimo o svim mogućnostima koje su oko nas, i u nama, a ne shvaćamo da je potencijal u jednostavnosti i prepuštanju. Promatranje sebe i okoline, usklađivanje s nenasiljem prema sebi i drugima je sasvim dovoljno da se uvijek pokrenemo u pravom smjeru. Sve ostalo se događa samo.

Buddha je rekao da su želje izvor sve patnje. Nije problem u željama nego u našoj vezanosti za njih i boli koju si nanesemo ako se iste želje ne ostvare. Kreacija je u nama, ali ne našoj želji da si privučemo ono što želimo ili iskreiramo bolju budućnost već u unutarnjoj promjeni kroz koju dolazimo do te Kreacije, koja onda djeluje samo po sebi i vodi nas u našu najbolju budućnost. Opet, u svemu tome se upetlja vrijeme zbog kojeg sve želimo odmah i sada, a nemamo strpljenja živjeti i pustiti da se, u skladu s učenjem duše odvije ono što se treba odviti kako u biti i mogli živjeti onako kako je Kreacija u nama i zamislila.

Kreacija u nama se usklađuje sa smjerom razvoja Svemira, naša božanska priroda se usklađuje s božanskim oko nas i uvijek nas vodi prema Jedinstvu. Jedinstvu u kojem svaka individua daje najbolje od sebe i prima ono što je najbolje za nju. Koliko god mi to razumjeli ili ne, prihvatili ili ne, to se događa. I događat će se. Ono što možemo je dopustiti prirodi svih nas da zasja i manifestira se onako kako je Kreacija u nama posložila, živimo najbolje što znamo, u miru i ljubavi prema sebi i drugima. I u životu, uživamo.

Imate pitanja ili želite naučiti tretman? Slobodno se javite :)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.