Vodiči – naši prijatelji iz viših dimenzija

Ulazak na duhovni put kroz sustav Reikija donosi mnoge darove. Osim pronalaska svoje prave prirode i boljeg kontakta sa svojom Dušom, otvaraju se nove dimenzije života. Kao ljudi poznajemo fizičku dimenziju, ali osim nje prisutne su i druge kao što su astralna i duhovna razina postojanja. Osim fizičkog imamo i suptilna tijela koja sačinjavaju našu auru. Aura je naš zaštitni omotač, ali i dio informacijskog polja koje je uronjeno u naše tijelo. Ona prolazi kroz nas i zapravo unutar fizičkog tijela imamo i više tijela koje se šire izvan fizičkog tijela. Duhovnim razvojem otkrivamo pojedine dijelove svoje suptilne prirode, širimo se i imamo mogućnost pristupiti suptilnom oko nas.

Nakon inicijacije svaka osoba dobiva svog Reiki vodiča koji je tu kako bi nam pomogao pri liječenju, kako nas samih, tako i drugih, donijeti izbore koji najviše u skladu s našom najboljom sudbinom i učenjem koje smo odlučili naučiti tijekom ove inkarnacije. Naravno puni ljubavi i suosjećanja, duhovna bića koja surađuju s nama, pa tako i Reiki vodiči, zapravo su tu kao savjetnici, a izbor oko toga što ćemo i kako napraviti prepušten je u potpunosti našoj slobodnoj volji.

Pristupom novoj dimenziji imamo mogućnost surađivati s dušama koje su odabrale voditi druge duše na njihovu putu. Zapravo, možemo reći da imamo pristup našem osobnom savjetniku koji imam pristup životu izvan prostora i vremena, našoj prošlosti i budućnosti, koji nije ograničen fizičkim prostorom i onime što mi doživljavamo kao našu realnost. Praktično gledano danas naš vodič zna što se sve može dogoditi za tjedan dana ako napravimo određeni izbor, koliko je to korisno i dobro za nas, te u kojem smjeru možemo najbolje usmjeriti svoju energiju kako svoju najbolju budućnost.

Osluškivanjem njihovih savjeta i komunikacijom s vodičima imamo mogućnost razviti intuiciju do te mjere da i sami možemo osjetiti što je najbolje za nas u svakom trenutku. Kada pratimo informacije koje dolaze iz viših sfera realnosti jednostavno se u naš život počne sinkronizirati s najboljim putem za nas, količina sinkroniciteta se poveća do te mjere da život postane čudesan. Uvijek biti na pravom mjestu u pravo vrijeme, popraćeno neočekivanim susretima i iskustvima koje su do tada bili samo nešto što ste vidjeli u filmovima. Jedna od najljepših stvari je kada jednostavno idete kroz život, kada se sve odvija glatko, uvijek nekako napravite pravu stvar, kao kada slažete puzle, sličicu po sličicu dok ne dobijete pravu sliku kroz neko vrijeme i bude vam u potpunosti jasno zašto ste nekada radili nešto što u početku nije izgledalo kao da ima smisla.

Darovi ovakvog pristupa životu je razvijanje samopouzdanja, vjere u sebe i prepuštanja kontrole koji se očituju u radosnijem životu, koji teče jednostavno, a prilika da ostvarite stvari koje želite zahtijevaju manje truda i vremena.

Često možete ćuti za uspjeh je potrebno uložiti puno truda i rada, biti uporni. No to se ne odnosi na ulaganje truda i rada izvan sebe, nego u sebe. Prepustiti se možda je najteža stvar na svijetu jer gubitak kontrole nije lako za pojmiti i osjećati takvu slobodu. Nismo navili na to, uvjetovani smo kolektivno nesvjesnim i društvenim okvirima u kojima živimo. Jednostavno imamo program koji kaže da to nije moguće. Probijanje granica nemogućeg otvara mogućnost da vidimo kako je apsolutno sve moguće i to na načine na koje ni nismo mogli pojmiti. A sve u svrhu otkrivanja vlastitih sposobnosti, osnaživanja i uspostavljanja vjere u same Sebe.

Ključ uspjeha je u prepuštanju, uživanju u životu kakav je i promatranju kako se stvari mijenjaju u smjeru koji smo željeli. Proširiti perspektivu vremena i shvatiti da ponekad jednostavno treba pričekati da se naše želje manifestiraju točno onako kako nam je potrebno. Nema ljepšeg trenutka nego kada se u jednom trenutku sve sličice poslože na svoje mjesto i vidimo cijelu sliku našeg puta do toga trenutka u kojem nam postane jasno koliko je život čudesan kada ga živimo na više dimenzija. Strpljenje je jedna neobična vrlina, koju kada savladamo, životu učini čudesnim. Putevi do čudesnog često moraju biti neobični kako bi čudesno zapravo bilo čudesno.  

 

Imate pitanja ili želite naučiti tretman? Slobodno se javite :)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.